5 λόγοι να βάλετε αντιανακλαστικές επιστρώσεις
22-09-2020

5 λόγοι να βάλετε αντιανακλαστικές επιστρώσεις

Τι είναι οι αντιανακλαστικές επιστρώσεις και γιατί τις χρειάζεστε στα γυαλιά σας;


Οι αντιανακλαστικές επιστρώσεις, που συχνά αναφέρονται ως AR, είναι μια σειρά από επιστρώσεις που εφαρμόζονται στην επιφάνεια ενός φακού με σκοπό να μειώσουν  την ποσότητα της λάμψης που αντανακλά τους φακούς. Γιατί είναι αναγκαίο;

 

 

 

1. Καθαρότερη και καλύτερη όραση. Οι αντιανακλαστικές επιστρώσεις κόβουν τη λάμψη και επιτρέπουν να περάσει περισσότερο φως στα μάτια σας. Έτσι, έχετε ευκρινέστερη και καθαρότερη όραση ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

 

 

2. Νυχτερινή oδήγηση χωρίς ενοχλήσεις. Η οδήγηση τις βραδινές ώρες σας κουράζει; Όχι πια! Χάρη στις αντιανακλαστικές επιστρώσεις, ο δρόμος για ασφαλή και άνετη οδήγηση πλέον είναι ανοιχτός. Χωρίς λάμψεις και χωρίς κούραση.

 

 

3. Kαλύτερες selfieΠόσες φορές έχετε τραβήξει φωτογραφία και όταν τη βλέπετε αναρωτιέστε… που πήγαν τα μάτια σας; Η μείωση της λάμψης στους φακούς επιτρέπει στους ανθρώπους, αλλά και στο φωτογραφικό φακό να βλέπουν τα μάτια σας και όχι τους φακούς των γυαλιών σας.

 

 

4. Ξεκούραστο βλέμμα. Χάρη στο περισσότερο φως που συγκεντρώνεται στα μάτια σας, πλέον δεν χρειάζεται να κάνετε υπερπροσπάθεια για να διαβάσετε. Extra tip Αν κάθεστε πολλές ώρες μπροστά από υπολογιστή, οι αντιανακλαστικές επιστρώσεις είναι ιδανικές για να καταπολεμήσουν το μπλε φως από τις οθόνες.

 

 

5. AR για όλα τα γούστα. Η τεχνολογία πλέον μας επιτρέπει την κατασκευή διαφορετικών ειδών AR. Έτσι, αφότου συμβουλευτείτε τον οπτικό σας, μπορείτε να βάλετε στα γυαλιά σας, την επίστρωση που ταιριάζει στην καθημερινότητά σας και στις ανάγκες σας.

 

Και μην ξεχνάτε: μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 2020 με την αγορά ενός ολοκληρωμένου ζευγαριού οράσεως, σας προσφέρουμε δωρεάν τις αντιανακλαστικές επιστρώσεις. Επισκεφτείτε τώρα το κοντινότερο κατάστημα GrandOptical κι ανακαλύψτε την ξεκούραστη όραση από την αρχή.