Απόσυρση Yγρών Φακών Επαφής CooperVision® Hy-Care®, iWear Μulticlean Plus & eyexpert multicare plus

 

  • Πραγματοποιούμε ανάκληση προϊόντος μετα τη συμβουλή του κατασκευαστή φακών επαφής και υγρών, CooperVision, του προϊόντος Hy-Care®, iWear Μulticlean Plus και eyexpert multicare plus πολυχρηστικού υγρού φακών επαφής (συσκευασίες 60m, 100ml, 250ml, 360ml και 380ml)
  • Ο ποιοτικός έλεγχος του κατασκευαστή οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το προϊόν πιθανά δεν προσφέρει τα κατάλληλα επίπεδα απολύμανσης σε ορισμένες συνθήκες ενάντια σε υψηλά επίπεδα ενός συγκεκριμένου οργανισμού ζυμομύκητα. Παρότι δεν έχουν καταγραφεί παράπονα και δεν υπάρχει κανένα περιστατικό ανεπαρκούς απολύμανσης, αυτή η κίνηση πραγματοποιείται για λόγους προστασίας του καταναλωτή.
  •  Σύντομα, ο κατασκευαστής θα θέσει στη διάθεση των καταναλωτών ένα website το οποίο οι χρήστες του προϊόντος θα μπορούν να επισκέπτονται, για να ενημερωθούν σχετικά με το τι να κάνουν και πώς να λάβουν επιστροφή χρημάτων. Παρακαλούμε, συνεχίστε να επισκέπτεστε αυτό το website, για να μάθετε πότε το website της ανάκλησης προϊόντων θα είναι στον αέρα- εκτιμάμε ότι αυτό θα γίνει σε 2 εβδομάδες. Στο μεταξύ, παρακαλούμε να διακόψετε τη χρήση του Hy-Care®,iWear Μulticlean Plus και eyexpert multicare plus πολυχρηστικού υγρού φακών επαφής και να κρατήσετε το μπουκάλι.