Γιατί Διαφέρουμε

Γιατί Διαφέρουμε

Η καθημερινότητά μας στα GrandOptical ξεκινά και καταλήγει σε μία μας έγνοια: τη φροντίδα της όρασής σας, ακολουθώντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις:

  • Ποιότητα
  • Εξυπηρέτηση
  • Υγεία
  • Τιμές

Καινοτομούμε στην ελληνική αγορά προσφέροντας στα καταστήματά μας μια ολοκληρωμένη συλλογή σκελετών οράσεως, φακών επαφής και αξεσουάρ που δημιουργούνται και διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα GrandOptical. Χρησιμοποιούμε τη διεθνή εμπειρία και την παγκόσμια παρουσία της εταιρείας μας, για να διαθέτουμε στα καταστήματά μας μια ασυναγώνιστη ποικιλία σκελετών οράσεως σε πρωτότυπα σχέδια καταξιωμένων σχεδιαστών, με κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Επίσης κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες μας προμηθεύουν τη σειρά φακών οράσεως και υγρών καθαρισμού iWear ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την Υγεία των ματιών σας αλλά και την ποιότητα της όρασής σας. Όλα τα προϊόντα μας, σας τα προσφέρουμε σε τιμές που… θα χάσετε την όρασή σας!

Σε κάθε κατάστημα GrandOptical, εξειδικευμένοι και κατάλληλα καταρτισμένοι υπάλληλοι θα σας υποδεχθούν και εξυπηρετήσουν, σχεδιάζοντας την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα όρασής σας στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς. Θα πλοηγηθείτε μέσα στα καταστήματά μας σύμφωνα με το Simple Sales Process, μιας απλής, πρωτοποριακής και μοναδικής σε παγκόσμιο επίπεδο διαδικασίας εξυπηρέτησης και εξατομικευμένης συμβουλευτικής για την επίλυση των προβλημάτων όρασης, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάθε δυνατή λύση για το πρόβλημα της όρασής σας, ενώ παράλληλα θα περιηγηθείτε σε ένα περιβάλλον όπου όλα είναι ξεκάθαρα, απλά και χωρίς δυσνόητες ιατρικές ορολογίες.

Επιπλέον, στα GrandOptical μπορείτε να ασφαλίσετε τα γυαλιά σας, σε περίπτωση σοβαρής φθοράς ή θραύσης, με την κάρτα Grand’ Avantage Card, και να είστε ξέγνοιαστος για 2 ολόκληρα χρόνια, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια σε μοναδικές τιμές!

Κάθε ολοκληρωμένο πακέτο όρασης (σκελετός και φακοί) συνοδεύεται από συγκεκριμένες γραπτές δεσμεύσεις και εγγυήσεις από τα GrandOptical:

GrandOptical Υψηλή Ποιότητα. Προσιτές Τιμές. Άψογη Εξυπηρέτηση.

Η διεθνής μας εμπειρία και η πρόθεσή μας να καινοτομούμε είναι πλέον στη διάθεση της όρασής σας… Μόνο στα GrandOptical.
Μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα θα σας πείσει!