Σχετικά με Εμάς

Είμαστε περήφανο μέλος του GrandVision, ενός κορυφαίου διεθνούς δικτύου που προσφέρει προϊόντα οπτικών και υπηρεσίες σε περισσότερες από 40 χώρες και 6.000 καταστήματα. Έχουμε εγκαθιδρύσει την παρουσία μας στην ελληνική αγορά τα τελευταία 10 χρόνια και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, ικανοποιώντας τις ανάγκες της πελατείας μας αξιοποιώντας την εμπειρία μας από τη διεθνή αγορά.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στην επιστημονική μας εξειδίκευση και την τεχνολογική μας γνώση, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το προσωπικό γούστο και τις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Η προϊοντική μας γκάμα αποτελείται από γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής και αξεσουάρ, ενώ παρέχουμε και υπηρεσίες ελέγχου όρασης. 

Τα προσεκτικά επιλεγμένα γυαλιά μας, κατασκευασμένα από τα πιο εκλεκτά brands του κόσμου, έχουν στόχο να ικανοποιούν όλα τις στυλιστικές προτιμήσεις, προσφέροντας τολμηρές, εκλεπτυσμένες, ζωηρές, εκκεντρικές και κλασικές επιλογές- που ευχαριστούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Επιπλέον, προσφέρουμε δεκάδες επιλογές σε φακούς επαφής διαλεγμένους με τη μεγαλύτερη φροντίδα και μελέτη.

Η ομάδα ειδικών μας είναι σε θέση να σας παρέχει πολύτιμη καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ραντεβού για να βιώσετε οι ίδιοι την εμπειρία εξυπηρέτησης Grand Optical! Παράλληλα, μέσω του online shop μας παρέχουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να παραλάβουν τα επιλεγμένα είδη τους στην πόρτα τους.

Το σίγουρο είναι ότι θα μετατρέψουμε τις προκλήσεις στην όρασή σας σε προβλήματα του παρελθόντος σε χρόνο-ρεκόρ!