Πολιτική Απορρήτου

1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Είμαστε η GrandVision Hellas AE, Εμπορία και Διανομή Οπτικών Ειδών, με το διακριτικό τίτλο Grandoptical, που εδρεύει στην Ζωοδόχου Πηγής 1Α, 10678 Αθήνα, τηλ. +30 2106086636, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@grandoptical.gr, και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και τις συνδεδεμένες με την ιστοσελίδα μας σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και όταν συναλλάσσεστε με τα φυσικά της καταστήματα.

2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας , μεταξύ άλλων σκοπών και για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη, για να διαχειριστούμε τις αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών από εσάς, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις/αιτήματά σας καθώς και, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, για να σας  στείλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες. 

3. ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για διάφορους λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να τα επεξεργαστούμε για την εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας κατά την εγγραφή σας ως χρήστη και κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες μας, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε, όπως, μεταξύ άλλων, το συμφέρον μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή η συγκατάθεση που μας δίνετε για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο.

4. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν ή υποστηρίζουν, οι οποίοι μπορεί να είναι εταιρείες  του Ομίλου GRANDVISION ή τρίτοι συνεργάτες με τους οποίους έχουμε συνάψει σύμβαση προστασίας προσωπικών δεδομένων και οι οποίοι βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε επίσης και άλλα δικαιώματα, όπως για παράδειγμα, να εναντιωθείτε στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, όπως εξηγούμε λεπτομερώς παρακάτω.


Σας καλούμε να διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Απορρήτου και Cookies παρακάτω για να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε σχετικά με αυτά.

*******

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

 Η Grandvision Hellas ΑΕ, Εμπορία και Διανομή Οπτικών Ειδών, με το διακριτικό τίτλο Grandoptical, που εδρεύει στην Ζωοδόχου Πηγής 1Α, 10678 Αθήνα, τηλ. +30 2106086636, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@grandoptical.gr, όπως νομίμως εκπροσωπείται (στο εξής «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»), είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τη συλλογή, αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών  σας δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας (grandoptical.gr) και τις συνδεδεμένες με την ιστοσελίδα μας σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και όταν συναλλάσσεστε με τα φυσικά της καταστήματα.
 
2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς τα δεδομένα σας, όπως εξηγήσαμε ανωτέρω, χρειάζεται να επεξεργαστούμε ένα ή περισσότερα από τα δεδομένα σας, τα οποία γενικά θα είναι, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα:

  • Τα στοιχεία ταυτότητας σας (για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμό σας, τη γλώσσα και τη χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.);
  • Δεδομένα υγείας (π.χ. συνταγή οφθαλμιάτρου) ή άλλα ευαίσθητα δεδομένα (οπτικές μετρήσεις) που μπορεί να είναι απαραίτητα για την παροχή του κατάλληλου προϊόντος σε εσάς  
  • οικονομικές πληροφορίες και πληροφορίες συναλλαγών (για παράδειγμα, στοιχεία πληρωμής ή της κάρτας σας, πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, παραγγελίες, επιστροφές κ.λπ.);
  • Δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας,);
  • Εμπορικές πληροφορίες (για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο),
    πληροφορίες για τις προτιμήσεις σας.


Να θυμάστε ότι όταν σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία της πλατφόρμας, θα επισημάνουμε ορισμένα πεδία ως υποχρεωτικά, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή να σας δώσουμε πρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψην σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως χρήστης ή να μην μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις υπηρεσίες ή λειτουργίες.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μπορεί να μας έχει παράσχει πληροφορίες σχετικά με εσάς ένα τρίτο μέρος χρησιμοποιώντας μια λειτουργία ή υπηρεσία στην Πλατφόρμα, για παράδειγμα στέλνοντας σας μια δωροκάρτα ή στέλνοντας μια παραγγελία στη διεύθυνσή σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο σε περιπτώσεις στις οποίες σχετίζονται με αυτήν τη λειτουργία ή υπηρεσία, όπως αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στις Ρυθμίσεις και Πολιτική Cookies.

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Πλατφόρμα μας, π.χ. ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:



Σκοπός

+ πληροφορίες

1. Για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη της Πλατφόρμας

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη της Πλατφόρμας και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα , προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη. . Στην περίπτωση αυτή θα σας ζητήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε, το όνομα, το επίθετο, τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό εγγεγραμμένου χρήστη επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.

2. Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας στην Πλατφόρμα

  • Να σας παρέχουμε τα προϊόντα/υπηρεσίες που επιθυμείτε. Στην περίπτωση αυτή θα επεξεργαστούμε το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία πληρωμής/κάρτας, στοιχεία αγορών/παραγγελιών σας, Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στο πλαίσιο παροχής κάποιων προϊόντων μας (π.χ. γυαλιά οράσεως/φακοί επαφής), εκτός από τα απλά δεδομένα ταυτοποίησης και επικοινωνίας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας, όπως αυτά προκύπτουν από την συνταγή του οφθαλμιάτρου ή όπως αυτά προκύπτουν από τις μετρήσεις κάποιων βιομετρικών στοιχείων που συλλέγονται από τους οπτικούς μας προκειμένου να σας παρασχεθούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που επιθυμείτε.
  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις ή τις ενημερωτικές ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνών ποιότητας και προκειμένου να μπορούμε να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία.
  • Να διαχειριστούμε την πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Για παράδειγμα:
  • Εάν, κατά την αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα μας μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής, επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αποθήκευσης των δεδομένων της κάρτας σας για μελλοντικές αγορές (όπου είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία), πρέπει να επεξεργαστούμε τα υποδεικνυόμενα δεδομένα για ενεργοποίηση και ανάπτυξη αυτής της λειτουργικότητας. Η συγκατάθεση για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργικότητας επιτρέπει την αυτόματη συμπλήρωση των δεδομένων πληρωμής σας σε επόμενες αγορές, ώστε να μην χρειάζεται να τα εισαγάγετε σε κάθε νέα διαδικασία και αυτά τα δεδομένα θα θεωρηθούν έγκυρα και αποτελεσματικά για τις επόμενες αγορές. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τις κάρτες σας ανά πάσα στιγμή μέσω της ενότητας σχετικά με τα στοιχεία πληρωμής, είτε από τον λογαριασμό χρήστη που είναι εγγεγραμμένος στον ιστότοπo.
  • Να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί που χρειάζονται για αποτροπή και εντοπισμό μη εξουσιοδοτημένων χρήσεων της Πλατφόρμας (για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς και επιστροφών) καθώς και πιθανής απάτης που διαπράττεται εναντίον σας ή/και εναντίον μας. Εάν θεωρούμε ότι η συναλλαγή μπορεί να είναι δόλια ή εντοπίσουμε μη φυσιολογική συμπεριφορά που υποδηλώνει απόπειρα δόλιας χρήσης των λειτουργιών, των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας, αυτή η επεξεργασία μπορεί να οδηγήσει σε συνέπειες όπως ο αποκλεισμός της συναλλαγής ή η διαγραφή του λογαριασμού χρήστη σας.
  • Για τη διαχείριση πιθανών ανταλλαγών ή επιστροφών μετά την αγορά και τη διαχείριση αιτημάτων πληροφοριών διαθεσιμότητας για προϊόντα, κρατήσεων προϊόντων μέσω της Πλατφόρμας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τέτοιων επιλογών κατά καιρούς.
  • Για σκοπούς τιμολόγησης και για να θέσουμε στη διάθεσή σας αποδείξεις και τιμολόγια των αγορών που έχετε κάνει μέσω της Πλατφόρμας.
  • Για να διασφαλίζεται ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες ή υπηρεσίες, όπως η αγορά, η λήψη, η διαχείριση και η χρήση της Δωροκάρτας ή του Δωροκουπονιού, και για να σας παρέχουμε πρόσβαση και χρήση του Wi-Fi που διαθέτουμε στους πελάτες μας στα φυσικά καταστήματα.

3. Για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις αιτήσεις που υποβάλλετε μέσω των διαύλων της Εξυπηρέτησης Πελατών

Επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη διαχείριση ή την επίλυση του αιτήματος ή της αίτησής σας.

Αν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, η κλήση μπορεί να καταγραφεί για σκοπούς απόδειξης των συναλλαγών, εξασφάλισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.

4. Για σκοπούς μάρκετινγκ

Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως:

  • Για να εξατομικεύσει τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και να μας δώσει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε συστάσεις με βάση τις αλληλεπιδράσεις σας με την Πλατφόρμα μας και μια ανάλυση του προφίλ χρήστη σας (για παράδειγμα, με βάση το ιστορικό αγορών και περιήγησής σας).
  • Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS). Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω ειδοποιήσεων push εφόσον τις έχετε ενεργοποιήσει στην κινητή συσκευή σας.

o Αντίστοιχα, λάβετε υπόψη ότι αυτή η επεξεργασία δεδομένων περιλαμβάνει την ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριών προς εσάς. Για παράδειγμα, με βάση τις αγορές και το ιστορικό περιήγησής σας (δηλ. Ανάλογα με τα προϊόντα στα οποία κάνατε κλικ), θα σας κάνουμε προτάσεις για προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και, αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, θα σας παρέχουμε την λειτουργία "ανάκτησης καλαθιού".

  • Να θυμάστε ότι μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος μέσω της ενότητας "Ενημερωτικό Δελτίο" της Πλατφόρμας, καθώς και μέσω των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στην κινητή συσκευή σας.
  • Εμφάνιση διαφημίσεων στο Διαδίκτυο τις οποίες ενδέχεται να βλέπετε όταν επισκέπτεστε ιστότοπους και εφαρμογές, για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι διαφημίσεις που βλέπετε μπορεί να είναι τυχαίες, αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι διαφημίσεις που σχετίζονται με τις προτιμήσεις σας ή το ιστορικό αγορών και περιήγησής σας.

o Εάν χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να παρέχουμε στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε ορισμένες πληροφορίες, ώστε να μπορούν να σας εμφανίζουν διαφημίσεις μας και, γενικά, να προσφέρουν σε εσάς και σε χρήστες όπως εσείς διαφημίσεις που λαμβάνουν υπόψη το προφίλ σας στους εν λόγω ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας και τον τρόπο λειτουργίας των διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας συνιστούμε να ανατρέξετε στις πολιτικές απορρήτου των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης στους οποίους έχετε προφίλ.

o Χρησιμοποιούμε επίσης τα δεδομένα σας για την πραγματοποίηση μετρήσεων και αναλύσεων τμημάτων στις διαφημίσεις που προβάλλουμε στους χρήστες σε ορισμένες από τις πλατφόρμες συνεργατών μας. Για να το κάνουμε αυτό, συνεργαζόμαστε με τα τρίτα αυτά μέρη που μας προσφέρουν την απαραίτητη τεχνολογία (για παράδειγμα, cookies, εικονοστοιχεία, SDK) για τη χρήση αυτών των υπηρεσιών. Να έχετε υπόψιν σας ότι, παρόλο που δεν παρέχουμε αναγνωριστικά προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους συνεργάτες, τους παρέχουμε κάποια μορφή αναγνώρισης κάθε φορά (για παράδειγμα, το αναγνωριστικό διαφήμισης που σχετίζεται με τη συσκευή, ένα αναγνωριστικό που σχετίζεται με ένα cookie κ.λπ.) Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα 10 της παρούσας πολιτικής, όπου αναλύεται η χρήση cookies. Ομοίως, μπορείτε να επαναφέρετε το αναγνωριστικό διαφήμισης ή να απενεργοποιήσετε τις εξατομικευμένες διαφημίσεις στη συσκευή σας (εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή μας σε συσκευή iOS, μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας στις Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Διαφημίσεις. Αν έχετε συσκευή Android, αποκτήστε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις/Google/Διαφημίσεις).

  • Εμπλουτισμός δεδομένων: Όταν συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από διάφορες πηγές, ενδέχεται να τα συγκεντρώνουμε υπό ορισμένες συνθήκες με σκοπό να βελτιώσουμε την κατανόηση των αναγκών και των προτιμήσεών σας όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων για σκοπούς αναλύσεων, δημιουργίας προφίλ χρηστών, μελετών μάρκετινγκ, ερευνών ποιότητας και βελτίωσης των αλληλεπιδράσεών μας με τους πελάτες μας). Αυτό αναφέρεται, για παράδειγμα, στον τρόπο με τον οποίο ενδέχεται να συνδυάσουμε τις πληροφορίες σας εάν έχετε εγγεγραμμένο λογαριασμό και, χρησιμοποιώντας το ίδιο email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας, πραγματοποιείτε μια αγορά ως επισκέπτης ή σε πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα (όπως IP και διευθύνσεις MAC ή μεταδεδομένα) τις οποίες ενδέχεται να συνδέουμε με τις πληροφορίες που μας έχετε παράσχει απευθείας μέσω της δραστηριότητάς σας στην Πλατφόρμα ή σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά μας (για παράδειγμα, πληροφορίες που σχετίζονται με τις αγορές σας, είτε σε φυσικά καταστήματα είτε στο διαδίκτυο, τις προτιμήσεις σας κ.λπ.).
  • Να διεξάγουμε προωθητικές ενέργειες (για παράδειγμα, για την οργάνωση διαγωνισμών ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύετε). Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή την ίδια την Πλατφόρμα. Σε κάθε προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, θα σας παρέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις όπου θα σας παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Να κυκλοφορήσουμε φωτογραφίες ή εικόνες που έχετε μοιραστεί δημοσίως στην Πλατφόρμα ή μέσω των καναλιών μας στα κοινωνικά δίκτυα, με την προϋπόθεση ότι μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για τον σκοπό αυτό.

5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας

Εάν αποκτάτε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας, θα σας ενημερώνουμε ότι θα διαχειριζόμαστε τα δεδομένα περιήγησής σας για αναλυτικούς και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή, για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Πλατφόρμα μας με τις ενέργειες που εφαρμόζουμε σε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότητας και ενέργειες με στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε.




3. ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

  Οι νόμιμες βάσεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εξαρτάται επίσης από το σκοπό για τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται στον κατωτέρω πίνακα:

Σκοπός

Νομιμοποίηση

1. Διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των όρων που διέπουν τη χρήση της Πλατφόρμας. Με άλλα λόγια, προκειμένου να μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την εγγραφή σας. Στην ουσία η εγγραφή σας ως χρήστη της πλατφόρμας συνιστά σύναψη σύμβασης και άρα η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.

2. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών με εσάς.

Ορισμένη επεξεργασία δεδομένων που σχετίζονται με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιείται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εξουσιοδοτείτε, όπως συμβαίνει με την αποθήκευση δεδομένων πληρωμής (κάρτα) για μελλοντικές αγορές ή την επεξεργασία των δεδομένων που είναι απαραίτητα για τη σάρωση των αποδείξεων ταμείου ή για να σας παρέχουμε τις λειτουργίες Coming Soon / Back Soon (όπου διατίθενται αυτές οι λειτουργίες). Σε αυτές τις περιπτώσεις, η από μέρους μας επεξεργασία των δεδομένων σας υποστηρίζεται από τη δική σας συγκατάθεση.

Ορισμένα από τα στοιχεία των συναλλαγών υποχρεούμαστε από τον νόμο να τα διατηρούμε για ορισμένο χρονικό διάστημα (βλ. στοιχεία πληρωμής ως φορολογικά στοιχεία, τα οποία πρέπει να διατηρηθούν για 10 χρόνια). Η νομική βάση επεξεργασίας για τη διατήρηση των συγκεκριμένων δεδομένων για το χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος είναι η συμμόρφωσή μας με νομική υποχρέωση.

Περαιτέρω έχουμε έννομο συμφέρον να πραγματοποιούμε τις απαραίτητες επαληθεύσεις για τον εντοπισμό και την αποτροπή πιθανών απατών ή δόλιων χρήσεων της Πλατφόρμας, για παράδειγμα όταν πραγματοποιείτε αγορά ή επιστροφή. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι θετική για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη: για εσάς, καθώς μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε μέτρα προστασίας σας από απόπειρες απάτης που διαπράττονται από τρίτα μέρη, για εμάς, καθώς μας επιτρέπει να αποφεύγουμε μη εξουσιοδοτημένες χρήσεις της Πλατφόρμας. για όλους τους πελάτες και την κοινωνία μας, καθώς προστατεύει επίσης τα συμφέροντά τους, διασφαλίζοντας ότι οι δόλιες δραστηριότητες αποθαρρύνονται και εντοπίζονται όταν συμβαίνουν.

3. Εξυπηρέτηση Πελατών

Έχουμε έννομο συμφέρον να απαντήσουμε στα αιτήματα ή τις ερωτήσεις που έχετε θέσει μέσω των υφιστάμενων διαφορετικών μεθόδων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς στο βαθμό που μας επιτρέπει να σας βοηθάμε επαρκώς και να απαντάμε στα ερωτήματα που εγείρονται.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν / υπηρεσία που αποκτήθηκε μέσω της Πλατφόρμας, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς.

Όταν το αίτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, επιτρέπεται δια του νόμου να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για σκοπούς συμμόρφωσης με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

4. Μάρκετινγκ

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ όταν μας παρέχετε τη σχετική συγκατάθεση , για παράδειγμα όταν αποδέχεστε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες πληροφορίες μέσω πολλαπλών μεθόδων, όταν αποδέχεστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας ή όταν

διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις της κινητής σας συσκευής για να επιτρέπετε τις εξατομικευμένες διαφημίσεις, ή όταν αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις για συμμετοχή σε μια προωθητική ενέργεια ή για τη δημοσίευση των φωτογραφιών σας στην Πλατφόρμα ή στα κανάλια των κοινωνικών μας δικτύων.

Θα σας στείλουμε το newsletter μας όταν εσείς μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας γι’ αυτό ή όταν έχει προηγηθεί συναλλακτική σχέση μεταξύ μας σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 11 παρ. 3 του ν.3471/2006.

Νομική βάση της επεξεργασίας: Η συγκατάθεσή σας (όταν συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα μας) ή τα έννομα συμφέροντά μας (όταν είστε ήδη πελάτες μας) να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για νέα προϊόντα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον το newsletter μας στέλνοντας μήνυμα στο dataprotection.gr@grandvision.gr, και η απόφασή σας αυτή θα είναι απολύτως σεβαστή.

Προχωρούμε στη δημιουργία προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγησή σας, οι προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει, όπως το ηλικιακό εύρος ή η γλώσσα, προκειμένου να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές ή να σας δείξουμε προσαρμοσμένες πληροφορίες, είτε στην πλατφόρμα μας είτε στις πλατφόρμες τρίτων. Η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία είναι το έννομο συμφέρον μας να προωθήσουμε τα προϊόντα μας αποτελεσματικά.

5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας


Έχουμε έννομο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα της Πλατφόρμας και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της πλατφόρμας μας και να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες μέσω αυτής υπηρεσίες.

6. Ανταπόκριση σε εντάλματα δικαστηρίων ή δημοσίων αρχών


Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματα αυτά. Στην περίπτωση αυτή η νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων σας θα είναι η συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις μας.



4. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

  Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρακάτω:

Σκοπός

Περίοδος διατήρησης

1. Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).

2. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας.


Μερικές φορές, θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα μόνο μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσετε εσείς, όπως στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που μας ζητήσατε να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές (όπου είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα).


Τα στοιχεία πληρωμής, σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία, οφείλουμε να τα διατηρήσουμε για 10 χρόνια από την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.

3. Εξυπηρέτηση Πελατών

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.

4. Μάρκετινγκ

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter).

Ομοίως, θα σας δείχνουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις έως ότου αλλάξετε τις ρυθμίσεις του κινητού σας τηλεφώνου ή του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε να ανακληθεί η άδεια για να το κάνουμε αυτό.

5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Ανεξάρτητα από το πώς θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία (η νομική βάση για την επεξεργασία στην περίπτωση αυτή είναι το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να προστατεύει τα νομικά της δικαιώματα). Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.


5. ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ;

  Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου και Cookies, είναι απαραίτητο να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε νομικά πρόσωπα του Ομίλου GRANVISION και σε τρίτους που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, και συγκεκριμένα:

  • Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς,
  •  Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης,
  • Παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφορικής,
  • Παρόχους και συνεργάτες υπηρεσιών που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη μεταφορά και την παράδοση των προϊόντων που επιθυμείτε,
  •  Παρόχους υπηρεσιών και συνεργάτες που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη δημοσιότητα, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, διαφημιστικά πρακτορεία ή διαφημιστικοί εταίροι.Σε κάθε περίπτωση λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων σας και υπογράφονται  οι απαραίτητες συμβάσεις δέσμευσης της εμπιστευτικότητας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ορισμένοι από τους προαναφερόμενους παρόχους βρίσκονται σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου οι οποίες δεν παρέχουν επίπεδο προστασίας δεδομένων αντίστοιχο με αυτό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σας ενημερώνουμε ότι θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε συμμόρφωση με τις  ισχύουσες νομικές απαιτήσεις, με επαρκείς εγγυήσεις είτε επειδή οι πάροχοι είναι πιστοποιημένοι στο Privacy Shield, είτε επειδή έχουμε υπογράψει τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.





6. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιωματά σαςχωρίς κόστος, απευθύνοντας σχετικό αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων(dataprotection.gr@grandvision.gr),  Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.

Συγκεκριμένα, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε. Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εν πάση περιπτώσει, να λάβετε υπόψη σας ότι με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Πλατφόρμα ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Πλατφόρμα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός αν αυτό επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο (π.χ. γονέας παρέχει δεδομένα τέκνου)  και από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
  • Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγήσει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.
  • Να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε ή περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε.

Εάν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιονδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε την εν λόγω συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Ορισμένες από τις περιστάσεις υπό τις οποίες μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αναφέρονται λεπτομερώς στην ενότητα 2 όπου εξηγούμε για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Για παράδειγμα, εάν δεν θέλετε να στέλνουμε πληροφορίες σε τρίτα μέρη για να σας εμφανίζουν διαφημίσεις, μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας στην κινητή σας συσκευή επαναφέροντας το αναγνωριστικό διαφήμισης ή απενεργοποιώντας τις εξατομικευμένες διαφημίσεις στη συσκευή σας.

Όταν νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή για την εκτέλεση της σύμβασης, όπως εξηγείται στην ενότητα 3, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε δομημένη μορφή, που χρησιμοποιείται ευρέως και είναι αναγνώσιμη από μια μηχανή, προκειμένου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας.

Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.        

Μπορείτε, επίσης, αν δεν ικανοποιηθείτε από την απάντησή μας, να υποβάλετε παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (www.dpa.gr, τηλ. 210-6475600). 


 
7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ Ή ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ;

Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν από εμάς να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τρίτων που πρέπει να μας παρέχετε ως χρήστης ή ως πελάτης, όπως στην περίπτωση ενεργοποίησης και αποστολής της Δωροκάρτας ή στην περίπτωση διαχείρισης της αίτησης για το δωροκουπόνι (όπου διατίθενται αυτές οι λειτουργίες) ή όταν εξουσιοδοτείτε κάποιο τρίτο μέρος για την παραλαβή παραγγελίας από τα καταστήματά μας ή από τις εγκαταστάσεις τρίτων μερών. Εάν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων μερών ή αν είναι απαραίτητο να τα ζητήσουμε για να παραλάβει κάποιο τρίτο μέρος μια παραγγελία στο όνομά σας, επιβεβαιώνετε ότι έχετε ενημερώσει το εν λόγω τρίτο μέρος για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά του δεδομένα.

Εάν ένα τρίτο μέρος μας έχει παράσχει τα δεδομένα σας ή εάν τα έχετε παράσχει εσείς ως αποτέλεσμα μιας λειτουργίας ή υπηρεσίας που ζητήθηκε από έναν από τους χρήστες μας, θα τα χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση της εν λόγω λειτουργίας ή υπηρεσίας, σε κάθε περίπτωση εντός των ορίων των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική  απορρήτου και  cookies, ένας σύνδεσμος προς την οποία περιλαμβάνεται πάντα στις επικοινωνίες μας.




8. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIES

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies όταν το κρίνουμε απαραίτητο ή όταν αυτό επιβάλλεται από αλλαγές του θεσμικού πλαισίου. Σε περίπτωση που το πράξουμε, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορους τρόπους μέσω της Πλατφόρμας (για παράδειγμα, μέσω ενός banner, ενός αναδυόμενου παραθύρου ή μιας ειδοποίησης push) ή ενδέχεται να σας αποστείλλουμε ακόμη και ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν η εν λόγω αλλαγή είναι σημαντική για το απόρρητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές, να τις αξιολογήσετε και, κατά περίπτωση, να εναντιωθείτε ή να διαγραφείτε από μια υπηρεσία ή λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μικρές αλλαγές ή να εισαγάγουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα ότι θα τη βρίσκετε πάντοτε ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στην Ιστοσελίδα και στην Εφαρμογή μας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθμ. 2016/679/ΕΕ. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας και οι πελάτες μας παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

 

 

9. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, εφαρμοστέο δίκαιο θα είναι το ελληνικό και αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

 

 

10. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες συσκευές για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στην Πλατφόρμα, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε τις Ρυθμίσεις και Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies και παρόμοιες συσκευές που χρησιμοποιούμε, τον σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.